fbpx

Over Lizzy

Ik laat je graag de kracht van aanraking ervaren!

Ik voelde mij vroeger altijd anders, had een sterk verlangen om naar ‘huis’ te gaan en het gevoel van ‘ik hoor hier niet’. Ik heb geen hele veilige thuisbasis gehad, een aantal traumatische gebeurtenissen hebben een groot deel van mijn leven ingekleurd.

Ik wist nooit wat ik worden wilde, ben gewoon gaan werken. Ik heb op veel verschillende plekken gewerkt, steeds met veel plezier. Ik heb daar veel ervaring en levenswijsheid op gedaan.

In 2005 leerde ik iemand kennen, Andrea. Zij mediteerde en had thuis een soort altaar met mooie spullen. Heel bijzonder vond ik dat. Door haar kwam ik op mijn spirituele pad. Dit pad voelde als thuiskomen, ik vond mijzelf. Langzaam ben ik me er meer en meer in gaan verdiepen. Ik verslond alle boeken die ik erover kon vinden. Toen is ook mijn ochtendritueel ontstaan. Ik start iedere dag 5:30 met yoga, een meditatie en het trekken van een engelenkaart. 

Mijn reis ging nog verder. Toen ik in 2016 in Frankrijk een massage kreeg, wist ik het! Dit was fantastisch! Dat is wat ik andere wilde laten ervaren, hoe fijn en helend een massage voor je kan zijn! Ik vond het behoorlijk spannend om op mijn leeftijd nog met een nieuwe studie te beginnen en zo’n ommezwaai te maken. Toch voelde ik dat dit me “riep”. Ik moest dit doen. Door de engelen kaarten reading cursus, die ik van Max (mijn zoon) cadeau kreeg, leerde ik op mijn gevoel te vertrouwen en toch dat pad op te gaan, mijn hart te gaan volgen. En daarna is het gaan rollen en gaan stromen ….de verschillende massage opleidingen, een opleiding tot intuïtie coach en toen de verhuizing naar onze nieuwe plek en het realiseren van eigen praktijkruimte. Bijzonder hoe het gaat als je je hart gaat volgen. 

Ondertussen mag ik veel fijne en gevoelige mensen begeleiden in mijn praktijk. Ik mag van iedere cliënt weer iets leren over mezelf. Ik herken in allemaal wel iets. Ik geloof dat de juiste mensen altijd op mijn pad komen. Dat we elkaar iets te leren hebben. Tijdens de massages laat ik jou graag de kracht van aanraking voelen. Bij mij mag je helemaal jezelf zijn. 

Dingen waar ik verder blij van word: mijn gezin, onze honden en samen uren wandelen, I Am-en, yoga, mediteren, met vrienden zijn, uit eten gaan en dansen.

Ik ontmoet je graag in mijn praktijk!

Liefs,

Lizzy

Lizzy is een heel lief en meedenkend persoon. Bij haar voel je je meteen op je gemak. Ze neemt echt de tijd voor je en heeft hart voor haar vak. Bij Lizzy krijg je oprechte aandacht voor, tijdens en na de massage.

– Lieke

HEERLIJK(!) Ik heb al een paar keer als oefenpersoon op de tafel gelegen, onder andere voor de chakra- en de ontspanningsmassage. Alle massages waren super fijn en ik viel bijna elke keer wel in slaap. Ik ga hier zeker vaker terugkomen!

– Max

Alle foto’s zijn gemaakt door Lieke Elisa Fotografie.